16 Eylül 2007 Pazar
Çorbalık Kıtırlar
2-3 gündür evde baya ekmek birikti malum Ramazandan dolayı pide yendiği için arada çocuklar için alınan ekmekler de kalıyor. Ben de bu ekmekleri bayatlamaya bırakmadan çorbalar için kıtır kıtır yaptım. Hem çok lezzetli hem de çocukların çok hoşuna gidiyor. Gelelim nasıl yaptığımıza... Aslında çok pratik hepimiz biliriz bu yöntemi ama ben yine de israf etmemek için hatırlatiyim dedim. Ekmekler kare kare doğranıp teflon tavada kavrulur ve kızarınca ateş söndürülür. Soğuduktan sonra ağzı kapalı saklama kaplarında veya kavanozlarda muhafaza edebilirsiniz. Misafirleriniz için de güzel bir alternatif. Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder