1 Aralık 2007 Cumartesi

Kablomdaki problemden dolayı hala bilgisayarımı kullanamıyorum. Bu yüzden de yeni tariflerim olsada aktaramadığım için baya bir ara vermek zorundayım. Ama tek elimle kabloyu tutarak şöyle bir siteleri gezebildim ve çok şeyler kaçırmışım heralde. Özellikle sevgili Esra için düzenlenen Kevgir dergisine katılımlar olmuş kaçırmışım. Çok üzüldüm. Ben de bu çalışmada bulunmak isterdim ama kısmet değilmiş. Gerçekten çok üzüldüm. Kevgi're de tam bakamadım. Sadece resimleri gezdim eminim çok güzel paylaşımlar olmuştur. Emeği geçen herkezin ellerine sağlık. Çok emekli bir dergi olmuş.Neyse kablo problemimi çözdüğüm zaman Kevgir de yer almasada sitemde Esra'dan tarifler yapmaya söz veriyorum. Ben gelemesemde siz beni ziyarete devam edin canlarım. Çok fazla sürmez inşallah. Çünkü ben çoook sıkılıyorum oyuncağım olmayınca.Sevgiler....

8 yorum:

Özlem dedi ki...

Aslı'cığım ne diyelim, geçmiş olsun. Tez zamanda sorununun çözülmesi ve yeniden aramızda olman dileği ile sevgiler.

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Kablona söyle bir aan önce düzelsin. Bak etkinliğe bişey kalmadı. Ona göre yani. Sevgiler :)

aslı varmış, aslı yokmuş dedi ki...

Teşkkür ederim Özlem'cim. Bende bu sorundan sıkıldım bilgisayardan uzak kalmak bana iyi gelmiyor:)

aslı varmış, aslı yokmuş dedi ki...

Aysel'cim sorunum kabloda değilmiş.Biz kabloda problem var diye zavallıyı parça pincik ettik. Orasını burasını kestik taktık arada elimizle tutarak çalıştırdık.Kabloda kesilecek yer kalmayıncada yeni bir şarz aleti aldık. Anaa o da çalıştırmıyor. Meğer bizim pc nin şarz girişi gevşeme yapmış. Şimdi nasıl yazıyorum bir görsen soketi lastikle pc ye sabitledik. e olsun buna da şükür. Etkinlikleri kaçırırsam çok üzülürüm. Olmadı cafeye giderim napim artık:)

sevdamavisi dedi ki...

Aslıcığım,
kızının doğum günü kutlu olsun. nice güzel yıllara...

aslı varmış, aslı yokmuş dedi ki...

Sevda'cığım teşekkür ederim canım.Hapbirlikte gidelim o güzel yıllara.Sevgiler...

Kevser - Elda'nin Annesi dedi ki...

Merhaba canim, öncelikle kizinin dogum günü kutlu olsun. Kurabiyeler de harika olmus ve insallah pc ile ilgili sorunlariniz bir an önce cözülür ve sen de daha aktif bir hale gelebilirsin.

Selam ve sevgilerimle..

DENİZSEFASI dedi ki...

geç olsa da nice mutlu yıllar diliyorum, sevgiler...