Tarif
Oktay Usta'dan alınmıştır ben tarafımdan yapılmıştır.Afiyet olsun......
Malzemeler
2 yufka
pastırma
kaşar peyniri
2 yumurta akı
pulbiber
Hazırlanışı
Yufkalar 8 eşit parçaya kesilir ve rendelenmiş kaşarla pulbiber ve pastırma karıştırılarak kesilen parçaların içlerine bir miktar konulur.Yufkaların kenarları kıvrılıp rulo şeklinde sarılıp yumurta aklarına bulanıp sıvı yağda kızartılır.Afiyet olsun.
10 yorum:
canım nefıs bende cok severım ellerıne saglık. sevgılerımle..
Teşekkür ederim.Sevgiler....
Ellerine sağlık severim paçanga böreğini...
Sevgiler.
Teşekkürler şeker pasta.Sevgiler..
Bayılırım Aslı'cım ellerine sağlık, gece gece canım istedi :)
Sevgiler
Ben de mahsustan gece koyuyorum tariflerimi zaten.Kötüyüm ben kötüyüm.Hehe.Sevgiler cnm.
mmhhh. çok güzel görünüyor paçanga börekleri Aslı'cım. Ellerine sağlık. Sevgiler..
Börek olsun da çamurdan olsun derim Aslı. İcad edenlerin ruhu şad olsun.
Teşekkür ederim ebru'cuğum.Sevgiler...
Gerçekten ruhları şad olsun börek yenmez mi? Hayır diyen olmuş mu şu ana kadar?Sevgielr Tijen'ciğim...
Yorum Gönder