3 Kasım 2008 Pazartesi

Paçanga Böreği


Tarif Oktay Usta'dan alınmıştır ben tarafımdan yapılmıştır.Afiyet olsun......

Malzemeler
2 yufka
pastırma
kaşar peyniri
2 yumurta akı
pulbiber

Hazırlanışı
Yufkalar 8 eşit parçaya kesilir ve rendelenmiş kaşarla pulbiber ve pastırma karıştırılarak kesilen parçaların içlerine bir miktar konulur.Yufkaların kenarları kıvrılıp rulo şeklinde sarılıp yumurta aklarına bulanıp sıvı yağda kızartılır.Afiyet olsun.

10 yorum:

banu gökşin dedi ki...

canım nefıs bende cok severım ellerıne saglık. sevgılerımle..

aslı kaya dedi ki...

Teşekkür ederim.Sevgiler....

şeker pasta dedi ki...

Ellerine sağlık severim paçanga böreğini...
Sevgiler.

aslı kaya dedi ki...

Teşekkürler şeker pasta.Sevgiler..

Eda dedi ki...

Bayılırım Aslı'cım ellerine sağlık, gece gece canım istedi :)
Sevgiler

aslı kaya dedi ki...

Ben de mahsustan gece koyuyorum tariflerimi zaten.Kötüyüm ben kötüyüm.Hehe.Sevgiler cnm.

ebrulitatlar dedi ki...

mmhhh. çok güzel görünüyor paçanga börekleri Aslı'cım. Ellerine sağlık. Sevgiler..

Tijen dedi ki...

Börek olsun da çamurdan olsun derim Aslı. İcad edenlerin ruhu şad olsun.

aslı kaya dedi ki...

Teşekkür ederim ebru'cuğum.Sevgiler...

aslı kaya dedi ki...

Gerçekten ruhları şad olsun börek yenmez mi? Hayır diyen olmuş mu şu ana kadar?Sevgielr Tijen'ciğim...