Sevgili Nino yine kendine ve arkadaşımız Esra'ya yakışır şekilde bir etkinlik düzenlemiş.Esra'nın anısına pastırma sucuk etkinliği düzenliyor.Ona bu duyarlılığından dolayı blogumdan başarılar diliyorum.Kolay gelsin nino'cuğum.Bu tarifi daha önce yayınlamıştım etkinlik konusuna uygun olduğu için tekrar veriyorum.Sevgiler...
Tarif Oktay Usta'dan alınmıştır ben tarafımdan yapılmıştır.Afiyet olsun......
Malzemeler
2 yufka
pastırma
kaşar peyniri
2 yumurta akı
pulbiber
Hazırlanışı
Yufkalar 8 eşit parçaya kesilir ve rendelenmiş kaşarla pulbiber ve pastırma karıştırılarak kesilen parçaların içlerine bir miktar konulur.Yufkaların kenarları kıvrılıp rulo şeklinde sarılıp yumurta aklarına bulanıp sıvı yağda kızartılır.Afiyet olsun.
Tarif Oktay Usta'dan alınmıştır ben tarafımdan yapılmıştır.Afiyet olsun......
Malzemeler
2 yufka
pastırma
kaşar peyniri
2 yumurta akı
pulbiber
Hazırlanışı
Yufkalar 8 eşit parçaya kesilir ve rendelenmiş kaşarla pulbiber ve pastırma karıştırılarak kesilen parçaların içlerine bir miktar konulur.Yufkaların kenarları kıvrılıp rulo şeklinde sarılıp yumurta aklarına bulanıp sıvı yağda kızartılır.Afiyet olsun.
5 yorum:
Canım nefis olmuştur tadı eminim.Bu sıralar canım istiyor zaten:)
www.illedeyemek.com
Aslı'cım merhaba iyi haftalar çok severim paçanga böreğini çok leziz görünüyor ellerine sağlık,sevgiler...
canim ellerine saglik renk kattin etkinlige katildigin icin cok tsk ederiz
Acaba Paçanga Böreği Cumhuriyeti mi kursak? Tüm her şey Paçanga Böreğinden yapılsa, canımız istedikçe gidip orasını burasını ısırsak... Taman tamam abarttım:) Ama çok severim ben bu böreği... Ellerine sağlık
Hehe neden olmasın Paçanga Cumhuriyeti hiç te fena değil:)Tam Türk damak zevkine göre...
Yorum Gönder